E-commerce

Prijzen vergelijken op uw tablet, referenties lezen op sociale media, een whatsapp groep starten om uw volgende vakantie te bespreken of kijken naar nieuwe schoenen op een fashion site; tegenwoordig heeft iedereen een eindeloze hoeveelheid opties zich online te oriënteren op producten en diensten die ze wellicht nodig hebben.

Al deze verschillende kanalen zijn niet zomaar weer een of ander goedkoop alternatief voor uw klanten; ook voor u zijn vindbaarheid en zichtbaarheid noodzakelijk wanneer u zoekt naar mogelijkheden met hen in contact te komen.

Een E-commerce platform voorziet daarin: het maakt u vindbaar en zichtbaar, het maakt het uw prospects en klanten makkelijk informatie en het juiste product te vinden, biedt een vlotte manier van betalen en zorgt voor een bevestigingsbericht van de levering. Bovendien kan uw klant naderhand bijvoorbeeld een handleiding downloaden of vragen stellen met betrekking tot garantie of andere diensten die nodig zijn.

Zo’n E-commerce platform beschikt over een productinformatiesysteem waarin alle details zijn vastgelegd van een product, of het op voorraad is of dat er wellicht een speciale kortingsregeling voor bestaat. Omdat sommige webshops meerdere duizenden producten aanbieden is het belang van een goed opgezet productinformatiesysteem evident; vaak wordt ook foto- of videomateriaal toegevoegd omdat een product meer uitleg vereist.

Het maken van een keuze voor een dergelijk systeem is vaak lastig omdat de juiste kennis niet in huis is. Bovendien is het aanbod van dergelijke oplossingen groot en het tempo van technologische innovaties hoog.

Dan is het handig te weten dat wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben met dergelijke platformen en goed op de hoogte zijn van de laatste (technologische) ontwikkelingen! you tell us what you want and we provide what you need!!

nl_NLDutch